Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC reclama que l’Ajuntament d’Olèrdola aprovi els projectes d’urbanització de Daltmar i Can Trabal

Jordi Pardo, regidor del PSC, també considera que la seguretat ciutadana no està entre les prioritats de l'actual govern municipal
Jordi Pardo, regidor del PSC
Jordi Pardo, regidor del PSC

dijous 16 març 2023

El regidor del PSC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Pardo, ha reclamat al govern municipal que porti al ple de la corporació l’aprovació del projecte d’urbanització de Daltmar. El projecte ja va ser aprovat per l’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar i ara requereix de l’aprovació del plenari d’Olèrdola per a poder seguir la seva tramitació. Pardo recordava que en el darrer ple municipal, el passat mes de febrer, ell mateix ja va traslladar en el torn de precs i preguntes la reclamació d’aquesta aprovació que havia fet per escrit la pròpia Junta de Compensació, a través d’una instància entrada en el registre de l’Ajuntament. Des del PSC es recorda els esforços fets pels veïns de Daltmar i es subratlla que sense l’aprovació del projecte per part de l’Ajuntament no es podran  fer les obres que permetin dotar a la urbanització  de tots els serveis bàsics. Pardo ho reclamava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola (àudio)

El PSC també reclama que es realitzin les actuacions per a poder aprovar el projecte d'urbanització de Can Trabal.

Seguretat ciutadana

Pardo és el cap de llista del PSC per a les properes eleccions municipals i durant l’entrevista  també ha estat molt crític amb la carta pública signada per Lucas Ramírez, difosa aquesta setmana, en la qual exposa les motivacions per optar a la reelecció. Pardo ha trobat a faltar en aquesta carta de balanç de 8 anys de govern alguna referència a seguretat, una temàtica que des del PSC es considera fonamental en un municipi, juntament amb sanitat i educació. Pardo recordava que actualment només estan en servei al municipi 3 agents municipals i que la reclamació de més mitjans humans ha estat una constant els darrers mesos per part del PSC. (àudio)

Pardo convidava a la ciutadania a que llegís aquest text de Lucas Ramírez per contrastar les paraules amb la realitat. A tall d’exemple, explicava Pardo que no s’havia rehabilitat l’edifici municipal de l’escola Bressol de Moja o que la idea del Centre de Dia va ser de JxO i d’ERC. També feia notar que faltava l’arribada de la fibra òptica en barriades i masies.

Pardo explicava que el grup del PSC està treballant amb ganes la candidatura i el programa que presentarà per a les properes eleccions. Un dels eixos principals és el d’ajudar a les famílies.  (àudio)

 Escolta l'entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions