Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC-Units considera prioritari que l’Ajuntament impulsi mesures per evitar que el municipi “es buidi”

El regidor del PSC-Units, Joan López, es mostra preocupat pel tancament d’establiments i per l’envelliment de la població
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 23 setembre 2020

El grup del PSC-Units de l’Ajuntament d’Olèrdola considera prioritari l’impuls de mesures per evitar que el municipi “es buidi”. En aquesta línia, en el darrer ple de l’Ajuntament, el regidor del grup del PSC-Units, Joan López, va proposar la creació d’una taula de treball per avaluar l’envelliment de la població i la necessitat de reactivació econòmica a Olèrdola. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el mateix López valorava que projectes com la reforma de la rambla Pau Casals de Moja eren necessaris, però feia notar que “ si no hi ha massa social, no hi haurà qui passegi per la rambla Pau Casals”. López també expressava la seva preocupació per altres símptomes d’inactivitat, com el tancament d’establiments o serveis com el forn de pa a Moja, el bar del Local Nou o l’oficina del Banc Sabadell.(àudio)

Avaluant l’actuació de l’Ajuntament d’Olèrdola durant els moments més greus de la pandèmia, López indica que “mai és suficient” el suport que es pugui donar però reconeixia que potser des del govern no hi havia massa marge per a fer-ho diferent. Sí que afegia, però, que creia que “no s’ha arribat tan lluny com es podria haver arribat” en matèria d’ajuts econòmics.(àudio)

El regidor del PSC-Units avançava que aquesta setmana s’inicien els contactes del govern municipal amb els grups de l’oposició per treballar les ordenances fiscals pel 2021. Sense detallar propostes concretes, López sí que subratllava que el seu grup té el propòsit d’aportar la màxima racionalització, mantenint l’equilibri entre la necessitat de garantir ingressos per l’Ajuntament i la voluntat de no incrementar la pressió fiscal als veïns.(àudio)

Escolta l’entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions