Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC-Units lamenta que no s’hagués buscat el consens en la moció aprovada a l’Ajuntament contra la sentència del procés

Joan López indica que la sentència és “un motiu de tristesa” però valora que el procés “no ha aportat res i ha dividit”
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 06 novembre 2019

 

El grup municipal del PSC-Units hagués volgut treballar amb temps i “sense precipitacions” el pronunciament de l’Ajuntament d’Olèrdola sobre la sentència del procés per intentar consensuar una posició comuna. Així ho ha expressat en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el  regidor del PSC-Units, Joan López.

Recordem que la moció de rebuig a la sentència i que reclama la llibertat dels presos polítics, a instàncies de l’AMI i de l’ACM, va ser aprovada per l’Ajuntament d’Olèrdola en un ple extraordinari i urgent celebrat el dimarts 15 d’octubre, amb els vots a favor d’ApO, ERC i JxO i el vot en contra del PSC. López ha lamentat que se suspengués la Comissió Informativa convocada el 14 d'octubre, prèvia al ple ordinari de la setmana següent, a petició dels grups d’ERC i JxO. Per López, la Comissió hagués estat un bon marc per parlar de la moció i intentar trobar un consens. El regidor del PSC valora que la sentència “és un motiu de tristesa”, però manifestava que hi ha expressions amb les que no hi pot estar d’acord, com les referències que conté el text al “Règim del 78” o la defensa del dret d’autodeterminació.(àudio)

Joan López assenyala que al grup municipal del PSC-Units d’Olèrdola no li fa por ser l’únic en votar en contra i desitjava que en un futur es fes l’intent de buscar el consens.(àudio)

Des del PSC-Units d’Olèrdola es té una valoració molt crítica amb el procés. Per Joan López “no ha aportat res i ha dividit”.(àudio)

Pel regidor del PSC, la moció de rebuig a la sentència s’hauria d’haver tractat en la Comissió Informativa i incloure-la en l’ordre del dia del ple ordinari del passat dilluns 21 d’octubre.

Escolta l'entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions