Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació d’Olèrdola rebia 162 usuaris en el darrer quadrimestre de l’any passat

La majoria de la informació demandada feia referència al Conjunt Monumental i a les possibilitats de fer itineraris de natura

dimarts 12 febrer 2019

 

L’empresa EDULIS, encarregada de la gestió del Punt d’Informació d’Olèrdola de setembre a desembre de 2018, ha lliurat a l’Ajuntament el balanç de l’activitat d’aquesta oficina d’atenció turística que s’obria gràcies al suport de la Diputació. L’oficina estava operativa al vestíbul de la planta baixa de l’Ajuntament,  els matins dels 37 festius i dies de cap de setmana de setembre a desembre. Durant aquest període s’han registrat un total de 162 entrades.

La majoria de la informació demandada per l'usuari feia  referència al Conjunt Monumental d’Olèrdola, així com a les possibilitats existents per a fer itineraris de natura del Parc d’Olèrdola.

Com a aspectes a millorar, l’empresa assenyala la necessitat de reforçar els suports adequats a les necessitats que plantegen els usuaris, amb publicacions més atractives. I han apuntat que caldria disposar de més materials sobre el Parc del Garraf, Olèrdola i Foix.

Des de l’Ajuntament s’ha subratllat que l’oficina, a més de ser un punt  de difusió del parc i del conjunt d’Olèrdola, també dona a conèixer serveis i activitats que acull tot el municipi.

Document Actions