Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola obria dissabte amb l’ànim de ser útil als visitants

L’augment de la col·laboració obtinguda de la Diputació pot comportar que l’horari s’acabi ampliant ben aviat

dimarts 21 febrer 2017

Dissabte s’obria a la seu de l’Ajuntament d’Olèrdola, a l’avinguda Catalunya de Sant Miquel, el Punt d’informació del Parc d’Olèrdola. El recurs està pensat per a difondre tota l’activitat que es genera al Parc però també es concep com a oficina turística del municipi. El propòsit és el d’oferir una atenció directa i de qualitat al visitant que busqui informació sobre què fer a Olèrdola, quines rutes a peu pot realitzar, el patrimoni que té al seu abast per a visitar o els llocs per a menjar o allotjar-se.

El regidor de patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, seguia en primera línea aquest dissabte d’obertura del Punt d’Informació. Es mostrava molt content perquè entrés en funcionament aquest nou recurs al servei de la promoció del municipi, i agraïa a la Diputació que hagués confiat en Olèrdola per a engegar aquesta iniciativa. Sadurní també anunciava que l’augment de col·laboració confirmada per part de la Diputació de Barcelona en els darrers dies permetia anticipar que l’horari d’obertura del Punt es podrà ampliar ben aviat.(àudio)

L’horari inicialment establert és els dissabtes, de 10:00 a 13:30h. El Punt d’Informació no restarà oberta quan alguna activitat al Parc coincideixi amb aquest horari, així com en els mesos de juliol i agost. Aquest dissabte, el primer visitant al Punt d’Informació ha estat un vilanoví que tenia interès per visitar de nou el Conjunt d’Olèrdola després d’anys de no fer-ho.

Sadurní posa l’accent en què, sense renunciar a captar visitants de tot l’àmbit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la situació privilegiada d’Olèrdola permet ser un destí molt atractiu per a atraure  veïns de Vilanova o Vilafranca que vulguin fer excursions de contingut cultural i amb alt valor patrimonial al costat de casa.(àudio)

Per l’Ajuntament, resulta tota una garantia que Triade assumeixi la gestió del Punt d’Informació. Aquesta empresa de serveis culturals fa 16 anys que elabora la programació d’activitats al Parc i és tot un solvent referent a la comarca en la dinamització i difusió del coneixement del patrimoni.(àudio)

El Punt d’Informació és fruit d’un conveni subscrit entre l’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació, amb una vigència de 2 anys.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Pere Sadurní clicant aquí

Document Actions