Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació Turística d’Olèrdola ha rebut 766 visitants durant el 2021

Aquest 2022 obrirà el 14 d’abril i seguirà instal·lat al Conjunt monumental

dijous 10 febrer 2022

Dimarts de la setmana passada, en el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, el regidor de Patrimoni i Turisme, Pere Sadurní, donava a conèixer que durant el 2021 el Punt d’Informació Turística d’Olèrdola havia atès a 766 visitants. La xifra suposa un lleuger descens respecte els 850 visitants atesos el 2020, però representa una consolidació del gran creixement que es va viure quan el  Punt d’Informació va deixar la seu de l’Ajuntament i va passar a instal·lar-se al conjunt monumental d’Olèrdola. Així ho destacava Pere Sadurní, que també posava l’accent en què l’anàlisi de la procedència dels visitants també posava de manifest que els veïns d’Olèrdola s’interessen per la riquesa patrimonial del municipi.(àudio)

Dels 766 visitants, 167 eren de nacionalitat estrangera. El municipi que compta amb més visitants de procedència és Vilafranca, amb 162; seguit de Vilanova, amb 111; i Barcelona, amb 71; mentre que Olèrdola ocupa el quart lloc com a municipi de procedència, amb 60 visites.

Pere Sadurní confirmava que el Punt continuarà ubicat al Conjunt monumental i obrirà aquest 2022 a partir del 14 d’abril.(àudio)

Amb molta diferència, el motiu més freqüent de consulta ha estat la sol·licitud d’informació de les rutes i passejades pel municipi, amb un 80%. La franja d’edat amb més usuaris se situa entre els 36-65 anys, amb el 49% de visites. La majoria, fins al 51%, feia la visita en família, per sobre del 34 % que la realitzaven  en parella i del 14% de visites que es feien en grups.

Document Actions