Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació Turística d’Olèrdola ha rebut 850 visitants durant el 2020

L’increment de la xifra, fins a quadruplicar-se, s’atribueix a que el Punt d’Informació s’ha instal·lat al Conjunt monumental

dimarts 19 gener 2021

 

Malgrat haver estat el 2020 un any de restriccions de mobilitat sense precedents, les visites al Punt d’Informació Turística d’Olèrdola es van quadruplicar respecte el 2019. Van ser 850. La diferència de registre s’atribueix a que en el 2020 el punt estava instal·lat al Conjunt monumental i no a la seu de l’Ajuntament, com era habitual. Aquests visitants eren sobretot de municipis de l’entorn més immediat. El municipi que ha registrat més visitants és Vilafranca, amb 181;  seguit de Vilanova, amb 121; mentre que Olèrdola ha ocupat el tercer lloc, amb 99 visitants.

Amb molta diferència, el motiu més freqüent de consulta ha estat la sol·licitud d’informació de les rutes i passejades pel municipi, amb un 77’9%.

L’increment de visitants i l’ elevat seguiment per part dels veïns d’Olèrdola van ser dos dels punts que va destacar  Pere Sadurní, regidor de patrimoni, en el ple del mes passat, quan va fer un avançament de les dades. Per Sadurní, aquest increment de les visites indicaria “ que l’interès pel patrimoni del municipi creix entre els veïns d’Olèrdola”.

Document Actions