Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d'Informació Local d’Habitatge d’Olèrdola tramita ajuts per facilitar el lloguer

La convocatòria d’ajuts per al pagament de lloguers resta oberta fins el proper 15 de juny

divendres 29 abril 2016

A través del Punt d’Informació Local d’Habitatge d’Olèrdola, situat a la planta baixa de l’Ajuntament, es poden sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer. Fins el 15 de juny es poden presentar les sol·licituds, que poden representar fins el 40% de l’import del lloguer anual, amb un màxim de 2.400 euros anuals. Entre els requisits, caldrà tenir uns ingressos de la unitat de convivència suficients per a poder pagar el lloguer i no pagar un lloguer mensual superior a 600 Euros.

La regidora de joventut i habitatge de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres,  destaca que la posada en funcionament del Punt d’Informació Local d’Habitatge permet als olerdolencs fer els tràmits de manera més fàcil i ràpida, sense desplaçaments fora del municipi.(àudio)

Torres posa l’accent en què, si es reuneixen els requisits, els ajuts poden ser molt útils.(àudio)

Una altra línia d’ajuts, oberta fins el 31 d’octubre,  s’adreça als titulars d’un contracte de lloguer obtingut a partir del novembre de 2015 a través d’una Borsa de Mediació o habitatges gestionats per entitats sense ànim de lucre i ser persona que ha estat beneficiària de la prestació adreçada a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària.

Per tal de difondre el servei i exposar les seves atribucions, l’Ajuntament d’Olèrdola està preparant una xerrada informativa al municipi amb tècnics del Consell Comarcal.(àudio)

Durant aquests primers dies de funcionament del Punt d’Informació d’Habitatge també s’han registrat veïns que s’interessaven per poder incorporar habitatges de la seva propietat a una borsa local de lloguer.

Pots consultar més informació sobre el Punt d'Informació Local d'Habitatge d'Olèrdola clicant aquí

Document Actions