Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El reconegut especialista Marc Masip ha ofert una xerrada-taller a l’escola Rossend Montané sobre addiccions a les noves tecnologies

L’activitat la finançava l’Ajuntament i s’emmarca en el projecte dedicat a la convivència que es treballa aquest curs a l’escola

dilluns 16 maig 2022

Dins del marc del projecte dedicat a la  convivència que es treballa aquest curs a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, dijous l’especialista Marc Masip oferia una conferència als alumnes de cicle mitjà i cicle superior . Masip és psicòleg i un reconegut expert en l’àmbit de les addiccions a les noves tecnologies. Durant el projecte del curs es tracta la violència de gènere, tot indicant que és una problemàtica present a les xarxes socials i molts adolescents s’hi veuen afectats.

Durant la xerrada-taller, Masip posava l’accent en la prevenció i subratllava la importància de ser responsable en l'ús de la tecnologia. Des de l’escola s’ha assenyalat que ha estat una xerrada molt dinàmica i interessant.

L'Ajuntament d'Olèrdola ha donat suport a aquesta activitat i ha finançat la xerrada.

Després de realitzar la conferència taller amb l’alumnat, Marc Masip va connectar amb una tertúlia de TVE dedicada a "Enganchados a las pantallas". La connexió es va fer des de la biblioteca de l'escola.

Document Actions