Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor del PSC-Units, Joan López, reclama que es faci una actuació immediata per evitar més accidents al revolt de Mas Granell

Entenen que per "l’alta sinistralitat" és urgent la instal·lació de bandes rugoses reductores de velocitat i substituir el paviment
Joan López, regidor del PSC-Units
Joan López, regidor del PSC-Units

dimecres 19 febrer 2020

 

En el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, el regidor del PSC-Units, Joan López, va reclamar actuacions per a millorar la seguretat al camí de Moja a Daltmar i evitar així accidents. López va proposar mesures immediates, actuacions a mig termini i mesures de més llarg abast. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor del PSC-Units reclama una actuació “immediata” degut a l’alta sinistralitat detectada en el  revolt de Mas Granell. Per López, cal que s’instal·lin bandes sonores reductores de la velocitat.(àudio)

En el plenari, el regidor del PSC-Units defensava que també de manera immediata es substituís el paviment. La formació també considera que cal advertir del perill amb la instal·lació de senyalització. A mig termini, el PSC-Units demana la col·locació de tanques protectores i, més a llarg termini,  adequar el traçat a l’ús real del camí. En cas de no poder-se aplicar les solucions immediates que es proposen, López assenyala que el govern municipal hauria d’explicar les motivacions.(àudio)

En el ple, el govern va exposar que l’arranjament del revolt de Mas Granell formava part de les actuacions incloses en la segona fase de la millora de les vies de competència municipal, que per aquest 2020 suposen una inversió de 600.000 euros.

López també ha explicat que estan recollint dades per a fonamentar una proposta que suposi reforçar la seguretat. Per això es recolliran les mateixes opinions dels agents municipals per poder arribar a una “solució consensuada” que pugui satisfer la preocupació recurrent sobre aquest tema que detecten entre els veïns.(àudio)

López també ha exposat que va votar en el darrer plenari a favor de les bases reguladores de la convocatòria de subvencions, però afegia que en els propers mesos planifiquen fer la feina de recollir les opinions de les entitats per comprovar si les bases s’adapten a la seva realitat i en cas de no ser així, traslladar esmenes per a poder modificar-les.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions