Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Joan López reclama que cal actuar per a fer front a “la situació endèmica” de brutícia a la Muntanyeta

En el proper ple, dimarts de la setmana que ve, es donarà compte que López passa a ser regidor no adscrit després del trencament amb el PSC
Joan López, regidor no adscrit
Joan López, regidor no adscrit

dimecres 26 maig 2021

Joan López, regidor no adscrit de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha reclamat que cal actuar per a evitar la brutícia present a la finca municipal de la Muntanyeta. López és conscient de la dificultat d’aplicar una regulació d’accés o procedir a vigilar l’espai, però entén que cal fer “alguna cosa” per evitar aquesta situació “endèmica” de brutícia a la Muntanyeta.(àudio)

López feia notar que en amplis espais de la Muntanyeta, com a la zona d’aparcament, aquests darrers dies han tornat a veure’s moltes deixalles, just quan fa poques setmanes Penedès Verd va organitzar una jornada de neteja.

López també recordava que havia demanat l’aturada de les obres del carril bici i de vianants que ha d’unir Vilafranca amb els Monjos, passant pel Clot de Moja. El regidor reclama que, per seguretat, es reorganitzi el traçat en l’accés al polígon del Clot de Moja, atès que els vehicles pesants tindrien dificultats d’advertir la presència en aquest punt dels patinets o bicicletes que es desplacessin pel carril en direcció Vilafranca. López anunciava que li han respost que no es variaria el traçat, però sí que es reforçaria la senyalització. El regidor subratlla que cal evitar haver de lamentar víctimes.(àudio)

Durant l’entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Joan López confirmava que en el proper ple municipal es donaria compte del seu pas com a regidor no adscrit. López és militant d'Units. Recordem que en les darreres eleccions municipals López va ser escollit regidor després d' encapçalar la llista del PSC-Units i ha utilitzat la denominació “Obrim Olèrdola”. El mateix López indica que passa a ser “regidor no adscrit” després del seu trencament amb l’agrupació local del PSC.(àudio)

Escolta l’entrevista a Joan López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions