Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El rehabilitat edifici consistorial de l’Ajuntament d'Olèrdola ja acollirà aquest gener els serveis municipals i l’atenció ciutadana

El trasllat del Centre Cívic La Xarxa a l’edifici de l’Ajuntament es preveu realitzar aprofitant les vacances de Nadal

dilluns 08 novembre 2021

Les obres de reforma i rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament d’Olèrdola ja han finalitzat i ara només resta completar la instal·lació de mobiliari i d’equipament informàtic. Això fa preveure que el trasllat dels serveis municipals que han estat instal·lats aquests darrers dos anys  al Centre Cívic La Xarxa es pugui produir aprofitant les vacances de Nadal, amb el propòsit de que el rehabilitat edifici consistorial ja pugui acollir l’atenció ciutadana i els serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola aquest proper mes de gener de 2022. Així ho avançava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, que recordava que la profunda actuació realitzada a l’edifici ha comportat millorar la funcionalitat dels espais i resoldre mancances estructurals. Catasús posava l’accent en què el propòsit de la rehabilitació és el de millorar l’atenció a la ciutadania. (àudio)

La reforma de l'edifici comporta una reorganització d’espais de treball del personal de l’Ajuntament d’Olèrdola que té l’objectiu de beneficiar a la ciutadania  perquè “sigui més àgil i més fàcil de treballar”. Catasús reconeixia que aquests mesos el personal de l’Ajuntament ha realitzat “un esforç d’adaptació” molt gran i una feina “titànica”, mantenint els serveis a la ciutadania en l’emplaçament provisional del Centre Cívic La Xarxa.(àudio)

El portaveu del govern municipal confirmava que durant les festes de Nadal es preveia realitzar el treball de trasllat de La Xarxa a l’edifici de l’Ajuntament. Catasús també posa l’accent en què la sala de plens, ubicada a la planta baixa, tindrà mitjans audiovisuals integrats per l’enregistrament de les sessions. Això fa que l’edifici de l’Ajuntament se situï al capdavant en l’aplicació de les noves tecnologies a l’administració.(àudio)

Mentre han durat les obres de reforma i rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament a Sant Miquel, els serveis municipals han estat en funcionament al Centre Cívic La Xarxa de Moja des de gener de 2020.

Document Actions