Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El rehabilitat edifici de l’Ajuntament ja acull els serveis municipals

Amb una distribució funcional dels espais, adaptada per millorar l’atenció a la ciutadania

dimecres 22 desembre 2021

 

Des d'aquest dimecres al matí el rehabilitat edifici de l’Ajuntament d’Olèrdola, a Sant Miquel, ja acull els serveis municipals. La reforma i rehabilitació ha suposat organitzar l’espai seguint criteris moderns i funcionals, adaptats per a millorar l’atenció a la ciutadania.

Amb la reestrena d’aquest dimecres culminen gairebé dos anys de treballs. En un primer moment, el projecte inicial es va modificar i ampliar per a poder aprofitar la nova planta d’altell ara habilitada. Aquesta nova tercera planta és una de les grans novetats que presenta la reforma. Altres actuacions destacades són l’habilitació d’una nova sala de plens, a la planta baixa, o bé l’espai destinat per al servei de Guàrdies Municipals, just entrar a la planta baixa a la dreta.

Per atenció presencial a l’Ajuntament d’Olèrdola cal cita prèvia, en horari de 8 a 14h, trucant al 93 890 35 02. Des de l’Ajuntament es preveu convocar jornades de portes obertes per a la ciutadania per a mostrar en detall les característiques de l’edifici.

Els detalls de la rehabilitació els expliquen a Canal 20-Ràdio Olèrdola, pel programa Penedès en Xarxa, l’alcalde Lucas Ramírez; el regidor d’organització, Jordi Catasús; l’arquitecta municipal, Anna Rovira; i els arquitectes responsables de l’obra, Oriol de la Cruz i Alba Duran. Podeu escoltar les entrevistes en aquest enllaç.

Document Actions