Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El renovat Club Ciclista de Sant Pere Molanta organitza aquesta dissabte a la tarda la 1a Pedalada Popular

Se sortirà des del carrer Wilson, a dos quarts de 8 del vespre, i es completarà un recorregut suau de 9 kilòmetres

divendres 17 agost 2012

En bona part gràcies a l’impuls de Joan Raventós, conegut per regentar el restaurant La Posada, Sant Pere Molanta va comptar amb un actiu Club Ciclista. Després d’anys d’inactivitat, els components dels Amics de la BTT de Sant Pere Molanta ara agafen el relleu per encetar una renovada etapa de l’històric club. Ho fan amb l’ànim d’arribar a combinar l’organització i participació en proves federades amb la voluntat de difondre també la pràctica popular d’anar en bicicleta. És per això que el Club Ciclista ha organitzat per aquest dissabte  al vespre la primera Pedalada Popular, dins els actes de la Festa Major. Se sortirà des del carrer Wilson, a dos quarts de 8, i hi haurà un recorregut suau de 9 kilòmetres. El president del club, Jordi Muntané , ens explicava que la pedalada està pensada per a grans i petits i serà aprofitada per a difondre el club entre els participants.

Diumenge van organitzar la 18a travessa en btt pel parc del Garraf, una prova de 73 kilòmetres de recorregut que aquest any augmentava en exigència, segons reconeix el mateix Muntané.

Muntané recordava que des dels Amics de la BTT de Sant Pere Molanta es va decidir recuperar l’activitat del Club Ciclisme, reactivant la feina feta fa anys per Joan Raventós.

Per aquest dissabte, el recorregut inclourà un passeig pels carrers del poble i per vies properes a Sant Pere Molanta, com l’eix Rossend Montané. S’estima que la pedalada es podrà completar en una hora i mitja com a màxim i el punt d’arribada serà de nou el carrer Wilson.

Document Actions