Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El restaurant La Posada difon la cuina catalana a la televisió RTL d’Holanda

L'establiment de Sant Pere Molanta apareix en un programa de vacances dedicat a Catalunya, emès aquest mes de gener
Un client del restaurant enviava des d'Holanda aquesta foto a La Posada
Un client del restaurant enviava des d'Holanda aquesta foto a La Posada

dimarts 21 gener 2014

El restaurant La Posada de Sant Pere Molanta ha aparegut en un programa de la RTL holandesa com a exemple d’establiment que elabora cuina tradicional catalana. L’espai es diu “Campinglife” i mostra les activitats que poden fer una família d’Holanda en diferents càmpings d’Europa. El programa dedicat a Catalunya es va enregistrar a principis d’agost i es va emetre el passat dissabte 4 de gener. La família holandesa protagonista de “Campinglife” es va instal.lar al càmping Vilanova Parc, de Vilanova. El programa detalla les característiques de la instal.lació i la vida que hi fan en el càmping. Com a atractius de Catalunya, “Campinglife” es dedica al Barça i a la gastronomia. Es dóna compte d’una visita al Camp Nou i, pel que fa a la gastronomia, la família es desplaça a La Posada.Posada.JPG

Joan Raventós, de La Posada, explica que creu que la productora del programa va triar el seu restaurant per la proximitat amb el càmping de Vilanova, per la seva oferta de plats i pel vincle que es manté amb Enoturisme Penedès.(àudio)

En el programa s’ensenya com elaborar una escalivada, com preparar el xató i no hi falta l’especialitat de la casa, la carn a la llosa.(àudio)

En un país on el càmping està molt arrelat com a opció de lleure, “Campinglife” és un programa molt seguit a Holanda. Les primeres conseqüències d’això ja les ha notat La Posada. Un dels clients els hi ha enviat una fotografia de la televisió de casa seva, just en un dels moments en què hi apareix Joan Raventós en pantalla.(àudio)

L’equip de “Campinglife” va estar tot el matí de l’1 d’agost enregistrant a La Posada part del programa que s’ha emès aquest 4 de gener.

Escolta l'entrevista a Joan Raventós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Pots veure el programa de la RTL d'Holanda des d'aquest accés

Document Actions