Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola organitza classes de dansa i expressió corporal a Moja

L’entitat també oferta els dimecres gimnàstica de manteniment per adults a Sant Miquel
El Rítmica ha començat la temporada amb moltes novetats
El Rítmica ha començat la temporada amb moltes novetats

dilluns 01 octubre 2012

 

El Rítmica Olèrdola no para. Ja fa dies que les seves gimnastes es preparen, algunes amb tres sessions setmanals, al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. També inicien aquest dilluns a la tarda, a partir de les 4, les classes de prerítmica, a l’escola de Sant Pere Molanta. Però a més de tot això, aquest any com a novetat també ofereixen classes de dansa i d’expressió corporal, cada dilluns a partir d’aquesta setmana, en horari de 6 a dos quarts de 8 del vespre, al gimnàs de l’escola Circell de Moja. Les sessions estan pensades per mostrar algunes pinzellades de dansa clàssica, jazz i dansa contemporània. Mariona Jacobs, entrenadora del Rítmica Olèrdola, explicava que les sessions estan pensades a que siguin seguides per a infants a partir de 1r de Primària. També tenen el propòsit d’anar preparant l’espectacle de final de curs.(àudio)

El Rítmica té la seva seu d’entrenament a Sant Miquel i aquesta circumstància també ha facilitat que s’ofertin sessions de gimnàstica de manteniment per adults, els dimecres en horari de 8 a 9. (àudio)

Les persones interessades poden passar-se pel local de Sant Miquel, les tardes de dimarts a divendres, o bé trucar al telèfon 619 73 04 56.

Document Actions