Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola organitza una masterclass amb l'ex-gimnasta olímpica bielorussa Melitina Staniouta

La recaptació es destinarà a Ucraïna i l’activitat s’ha programat al Pavelló Nou de Vilafranca aquest diumenge, de 10:30 a 14:30h

dijous 24 març 2022

Aquest diumenge 27 de març l'ex-gimnasta olímpica Melitina Staniouta, guanyadora de diverses medalles als europeus i mundials de gimnàstica rítmica, impartirà una masterclass al pavelló nou de Vilafranca del Penedès, de 10:30 a 14:30h. Tot seguit, l'ex-gimnasta Natàlia García oferirà una exhibició. El Club Rítmica Olèrdola organitza aquest acte solidari per recaptar fons per a Ucraïna. L'ex-gimnasta bielorussa es trobava a Catalunya quan va esclatar el conflicte rus i la seva intenció per ara és no tornar al seu país, amb el que sempre s'ha mostrat molt crítica. Staniouta compartirà tècniques corporals i d'aparell amb les participants, que podran gaudir d'aquesta oportunitat única de tenir una gran gimnasta al seu costat. La masterclass està oberta a totes les gimnastes que s'hi vulguin apuntar i té un cost de 25€, que es destinaran íntegrament a Ucraïna. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al mail juntacro17@hotmail.com. S'assignaran per rigorós ordre d'arribada.

L'acte s'obrirà al públic a partir de les 13:30h per poder veure els últims minuts de la masterclass i la posterior exhibició de la Natàlia García. Tindrà un cost de 3€ i donarà dret a participar en els sorteigs de material aportat per alguns col·laboradors. També s'ha obert la fila zero per poder fer el donatiu dels 3€ de l'entrada sense assistir a l'acte.

El dia de la masterclass hi haurà una guardiola solidària per a tots aquells que s'hi vulguin apropar i aportar el seu granet de sorra. Així mateix si alguna persona, entitat, comerç, associació o empresa vol fer algun donatiu pot contactar amb la junta del club a través del mail esmentat.

Document Actions