Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola participa amb bons resultats als trofeus de Quart i de Viladecans

En el II trofeu Vila de Quart el CR Olèrdola va aconseguir la 2a posició a la classificació de clubs
El club assolia la segona posició en el torneig Vila de Quart
El club assolia la segona posició en el torneig Vila de Quart

dilluns 06 febrer 2023

 

Aquests dos darrers caps de setmana el Rítmica Olèrdola ha obtingut bons resultats en els diferents compromisos que ha afrontat. Aquest diumenge 5 de febrer, dues gimnastes del club han participat al trofeu del CR Viladecans i totes dues han pujat a podi en la categoria Aleví nivell  V: 1a classificada Bruna Piñol i 3a classificada Esther Andreu.

I el passat dissabte 28 de gener es va celebrar a Vilafranca la segona fase d’individuals dels Jocs Esportius Escolars de gimnàstica rítmica i el club hi va participar amb 14 gimnastes, on el Víctor Sierra va aconseguir la segona posició a la categoria d'Aleví A-maces.

El diumenge 29 de febrer, 18 gimnastes (escolars i copa catalana) del CR Olèrdola es van desplaçar fins a Quart per participar al II trofeu Vila de Quart. Cal destacar la 2a posició de l'Alícia Mesa i la 5a de la Leire Ibáñez a la categoria Aleví B-mans lliures; la 1a posició del Víctor Sierra a la categoria Aleví A-maces; la 1a posició de la Foix Verdugo a Infantil A; la 3a posició de la Bruna Piñol a Aleví Open i la 4a posició de la Mireia Mayans a Sènior Open. Finalment el CR Olèrdola va aconseguir la 2a posició a la classificació per clubs.

Document Actions