Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola tanca any aquest dissabte amb el Festival de Nadal

A les 19.00h, al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. L’exhibició arriba després dels bons resultats assolits a la Copa Catalana de conjunts

dilluns 11 desembre 2023

 Aquest dissabte 16 de desembre el Club Rítmica Olèrdola tancarà l’any 2023 amb el Festival de Nadal. L’activitat s’ha programat  a les 19.00h, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

El Festival arriba dies després que finalitzés, el diumenge 3 de desembre, la temporada de conjunts de tardor de Copa Catalana. Des del club es destaca que les gimnastes “han treballat de valent” i això s'ha traduït en un bon recull de premis.

 En la categoria Infantil V, mans lliures, el conjunt d’Olèrdola va assolir la segona posició al Trofeu Unió Viladecans i al Trofeu Halloween del Club Ballerina. En Infantil V maces, obtenien la segona posició al  Trofeu Unió Viladecans, i van ser primeres  al Trofeu Halloween i 3es al Campionat de Catalunya. L’equip sènior V va assolir terceres posicions  al Trofeu Unió Viladecans i a la primera fase de Copa Catalana.

Galeria d'Imatges

Rítmica1Ok.jpg

Document Actions