Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El romanent de tresoreria de 2016 permet ampliar les inversions al municipi en 1’7 milions d’euros

La liquidació anticipada de crèdit fa que es puguin dedicar més recursos a serveis socials, cultura i turisme

divendres 24 març 2017

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola de dimarts de la setmana que ve preveu aprovar una modificació de pressupost per valor de 2.063.405 euros. La modificació està finançada amb el romanent de tresoreria per a despeses generals que deixa la liquidació del pressupost municipal de 2016, del qual se’n donarà compte també durant la sessió plenària. Tal i com ha destacat l’alcalde, Lucas Ramírez, la modificació inclou l’amortització anticipada del deute total que té l’ajuntament, per un valor de més de 355.000 euros.  La resta de la modificació, fins a 1.700.000, es dediquen a inversions. El major volum, fins a 1.377.000 euros, és per a crèdits extraordinaris. Mentre que la resta són suplements de crèdits per a dedicar més recursos a partides ja incloses en el pressupost.

L’alcalde subratllava que aquest important volum d’inversions inclouen projectes com l’ampliació de la reforma del nucli antic de Sant Miquel, la segona fase de l’aparcament públic davant de l’escola Circell de Moja, el cobriment de la pista de Sant Pere Molanta o l’adquisició dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta.(àudio)

Lucas Ramírez indicava que la situació és diferent a la de l’any passat, quan l’aprovació de la liquidació  de l’exercici anterior i la modificació corresponent del pressupost del 2016 no es va produir fins a finals de juliol. La falta de temps va fer que no s’acabessin de tancar totes les tramitacions. Amb més marge,  ara es confia que es concloguin projectes importants ja iniciats i es compleixin les previsions.(àudio)

L’alcalde posa l’accent en què no tenir deute suposa per a l’Ajuntament tenir més marge per a dedicar recursos en àmbits com serveis socials, cultura o turisme.(àudio)

Aquesta modificació es preveu aprovar en la sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dimarts a les 19:30h.

Document Actions