Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Miquel-Montagut es retira de la 4a Catalana de futbol

L’equip ha tingut dificultats per retenir efectius i les lesions han acabat de comprometre la possibilitat d’alinear onze jugadors als partits

dimecres 12 desembre 2018

 

Després de 16 jornades de lliga, el Sant Miquel d’Olèrdola-Montagut ha decidit retirar-se de la competició del grup 10 de la  Quarta Catalana de futbol. Fundat la temporada passada amb equips de categories formatives, el club prenia el relleu de La Plana Rodona com a equip de futbol de Sant Miquel. Aquesta temporada era la primera vegada que l’entitat competia a Quarta Catalana i ja des de l’inici es van arrossegar  febleses que en les darrers jornades s’han anat agreujant. L’equip ha tingut dificultats per retenir jugadors i les lesions han acabat de comprometre la possibilitat d’alinear onze jugadors als partits. En la darrera jornada, dissabte a casa contra els Monjos, la meitat ja eren juvenils.

Santi Pardo , president del club, atribueix la retirada a “l’asfixia econòmica” i a la falta de suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. L’entitat esperava una aportació municipal superior als 2.300 € concedits i també lamentaven que només podien entrenar els dilluns i els dimecres. (àudio)

En retirar-se a una jornada d’acabar la primera volta, els jugadors no tenen prohibit fitxar per un altre equip aquesta mateixa temporada. L’equip sènior del Sant Miquel tanca el seu breu trajecte d’aquesta temporada com a cuer destacat de Quarta Catalana, sense haver conegut la victòria i amb només un punt, amb 15 gols marcats  i 66 d’encaixats.

Escolta l'entrevista a Santi Pardo, realitzada pel programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions