Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Pere Molanta guanya una competició a twitter per escollir la samarreta arlequinada més bonica

En aquesta competició virtual hi han participat 16 equips

dimarts 26 maig 2020

 

A falta de competicions esportives, en aquest confinament han sorgit idees a les xarxes socials ben originals que han mantingut als aficionats en contacte amb el futbol. En aquest cas, Adrián Arroyo, periodista sabadellenc de Ràdio Sabadell, organitzava des del seu compte de twitter (@adrian_arroyo) una competició per decidir la samarreta arlequinada més bonica. En aquesta competició virtual hi van participar 16 equips, alguns d'ells estrangers i de renom com el Bristol Rovers anglès i d'altres de modestos com el Sant Pere Molanta, el Gòtic barceloní o la Llacuna. Per votació popular, amb una enquesta de twitter, es decidien els equips que passaven les eliminatòries. En ser una votació feta per un aficionat sabadellenc, Adrian Arroyo va decidir excloure de la competició les samarretes del propi CE Sabadell. 

El Molanta va anar passant de fases i alguns dels votants aprofitaven per recordar vivències viscudes al Parroquial, tant d'àrbitres com de jugadors. 

L'equip d'Olèrdola va arribar a la final contra un altre equip modest, el Gòtic FC, de la 4a Catalana barcelonina. Aquest dilluns s’ha tancat la votació, amb 533 participants. Amb el 58% dels vots emesos, el Molanta s'ha proclamat campió de la millor samarreta arlequinada.

Document Actions