Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Pere Molanta i l’Atlètic Vilafranca es disputaran el dissabte 10 d’agost la 32a Copa Olèrdola

El partit es jugarà al camp parroquial de Sant Pere Molanta, a les 18.30h
Imatge recent del CFP Sant Pere Molanta
Imatge recent del CFP Sant Pere Molanta

dimecres 31 juliol 2019

 

El proper dissabte 10 d’agost, a dos quarts de 7 de la tarda,  el CFP Sant Pere Molanta i l’Atlètic Vilafranca es disputaran a partit únic la 32a edició de la Copa Olèrdola de futbol. El partit es jugarà al camp parroquial de Sant Pere Molanta i permetrà veure en acció al segon millor club de la comarca, l’Atlètic Vilafranca, a poques setmanes de que iniciï la lliga a 2a Catalana. Davant tindrà un jove Molanta, que aspira a situar-se entre els equips capdavanters de la 4a Catalana.

La Copa Olèrdola la patrocina l’Ajuntament i l’organitzen de manera rotativa cada any un dels equips sèniors federats del municipi. El regidor d’esports, Pere Sadurní, recordava que amb més de 30 anys de trajectòria, la Copa Olèrdola “és un dels tornejos d’estiu més importants de la comarca perquè aquests últims anys l’han competit el Vilafranca, el Vilanova i la Joventut Ribetana”. Sadurní recordava que des de la seva primera edició, la copa Olèrdola té el doble propòsit de promocionar el municipi i oferir suport econòmic als clubs d’Olèrdola. I és que, tal i com indicava el regidor, el municipi compta amb dos dels equips més històrics de la comarca, el Molanta i el Moja, amb 50 anys d’història.

El vigent campió de la Copa Olèrdola és el Moja, que en l’edició del 2018 es va imposar a la Joventut Ribetana a la tanda de penals.

La 32a Copa Olèrdola s’inclou dins dels actes previs de la programació de la Festa Major de Sant Pere Molanta. Ja en plena Festa Major l’equip molantenc, el dijous 15 d’agost, jugarà el torneig memorial Jordi Petit contra l' Olivella,de 2a Catalana, a les 18.30 h.

 

Document Actions