Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Pere Molanta obté el premi Joc Net del seu grup de 4a Catalana i el Moja és el segon del seu grup de 3a

Els premis els concedeix la Federació Catalana de Futbol per fomentar la pràctica esportiva respectuosa i no violenta

dimarts 30 juny 2020

 

Els dos equips sèniors federats del municipi, el CFP Sant Pere Molanta i l’AE Moja, han estat reconeguts aquesta temporada com a equips que realitzen una pràctica esportiva respectuosa i no violenta. El Molanta ha assolit el premi Joc Net del grup 10 de 4a Catalana, mentre que l’AE Moja s’ha fet amb el segon premi del grup 12 de 3a Catalana.

El  Premi Joc Net l’ha instaurat la Federació Catalana de Futbol per primer cop durant la temporada 2019-2020, dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP. En total, són 111 els equips d’arreu del territori català que reben per part de l’FCF la suma de 82.500 euros .

Amb aquest guardó es vol recompensar els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculí de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana que hagin tingut menys amonestacions i expulsions, i els quals hagin practicat un joc més net. Per això, la recompensa econòmica s’atorga a final de temporada.

Amb la competició finalitzada de forma anticipada a causa de la Covid-19, l’FCF ja té a punt els premis de les quatre categories. El primer classificat de cada grup de lliga rebrà 1.000 euros, mentre que el segon equip en la taula obtindrà 500 euros.

La classificació s’estableix ordenant els equips de menor a major puntuació respecte a les sancions rebudes

Al grup 12 de 3a Catalana, el Moja ha obtingut la segona posició després d’acumular 79 punts, només un punt més que el Carme. Així, per una tarja groga no ha assolit el màxim guardó del grup en matèria de joc net. Al grup 10 de 4a Catalana, el Sant Pere Molanta ha assolit el primer lloc de la classificació de Joc Net , amb 79 punts. El segon lloc el comparteixen, amb 81 punts, el Torrellenc i el Sant Sadurní.

El capità del Sant Pere Molanta, Wesley Días, ha explicat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que a l’equip li ha fet il.lusió guanyar aquest premi.(àudio)

El capità ja avançava que part de la dotació econòmica del premi es destinarà a fer un sopar.(àudio)

Per assolir el guardó ha estat  clau evitar les targes per protestar.(àudio)

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions