Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Sepulcre sedueix a amants de l’art romànic d’arreu del país

Aquest diumenge han visitat aquest monument els Amics de l’Art Romànic de Sabadell

dilluns 24 octubre 2022

La capella del Sant Sepulcre d’Olèrdola és un monument de característiques úniques dins del romànic català. És l’única església de planta circular dedicada a l’ordre del Sant Sepulcre del país i conté unes extraordinàries pintures murals del segle XI dedicades al judici final. Aquesta excepcionalitat és  reconeguda pels amants d’arreu del país de l’art romànic, que aprofiten les escasses visites que es poden fer per conèixer de primera mà aquest monument. I aquest ha estat el cas dels Amics de l’Art Romànic de Sabadell, que en un nombre de 41 persones han gaudit aquest diumenge de la visita al Sant Sepulcre organitzada dins les rutes de patrimoni d’Olèrdola que promou l’Ajuntament.

Els Amics de l' Art Romànic de Sabadell fa dos anys ja van estar al municipi, visitant el Conjunt Monumental i el nucli de Moja.

El Sant Sepulcre és una BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional). Ha rebut  en 7 anys 580 visitants, convertint-se així en la Ruta del Patrimoni creada per l' Ajuntament amb més visitants.

Document Actions