Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon carril per unir la N340 amb la C15, al polígon de Sant Pere Molanta, ja té projecte

Les obres es preveuen fer durant l’any 2013, segons s’ha anunciat en el Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès

dimecres 19 desembre 2012

 

 

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, va aprofitar el torn d’informacions de la Presdiència, durant el plenari del Consell d’Alcaldes celebrat dijous passat, per a exposar que ja està fet el projecte per a la construcció d’un segon carril que unirà la N-340, a l’altura del polígon de Sant Pere Molanta, amb la C-15. Olivella indicava que la confirmació l’ha rebuda del mateix director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia.

Aquest segon carril es construirà durant l’any 2013 i farà més fluid el tràfic en hores punta en aquest tram de la N-340. Olivella també va informar que la Generalitat “ha desestimat el projecte de construir un abocador entre Olèrdola i Sant Cugat Sesgarrigues per falta de consens territorial”.

El Consell d’Alcaldes va incloure la presentació del projecte “Banc d’Aliments Comarcal”. El gerent del Consell Comarcal, Xavier Escribà, va exposar que Caritas i el Servei d’Acció Social del Consell Comarcal estan estudiant la possibilitat d’obrir nous centres de repartiment d’aliments per facilitar l’accés a les persones que els necessiten i evitar-los desplaçaments fins a Vilafranca, però per obrir aquests centres cal la col·laboració dels ajuntaments. Des de Caritas es vol coordinar també les campanyes de captació d’aliments de les empreses, per aconseguir que les donacions es redistribueixin de forma òptima entre els usuaris del Banc d’Aliments.

En el torn obert de paraules, els alcaldes van proposar i aprovar per unanimitat demanar al Consell Comarcal que el seu plenari debati una moció en suport del model d’escola catalana i de rebuig de la Ley Orgànica para la Mejora de la Calidad Educativa (Llei Wert)

Document Actions