Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon còmic sobre la història d’Olèrdola estarà dedicat als ibers

També és obra d’Oriol Garcia Quera i es presentarà durant la Trobada d’Olèrdola, el primer cap de setmana de juny
Oriol Garcia Quera va oferir tallers l'any passat a les escoles d'Olèrdola
Oriol Garcia Quera va oferir tallers l'any passat a les escoles d'Olèrdola

dijous 16 març 2017

Fa dos anys l’Ajuntament d’Olèrdola va promoure la publicació del còmic “Olèrdola 1058. Terra de frontera”, amb el propòsit d’apropar la història d’Olèrdola  a tots els públics de manera amena. L’experiència ha resultat molt positiva i ja s’està acabant d’enllestir l’edició d’un segon còmic dedicat a la història del municipi, en aquest cas centrat en els ibers.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, confirmava que aquest segon còmic sobre Olèrdola serà també obra d’Oriol Garcia Quera,  autor del primer  i un dels millors il·lustradors del país especialitzat en còmic històric. La voluntat de l’Ajuntament és fer la presentació del nou còmic durant la Trobada d’Olèrdola, que enguany se celebrarà el 3 i 4 de juny.(àudio)

Des de l’Ajuntament s’ha pogut constatar que el còmic ha estat un eficaç mitjà per a difondre la figura de Mir Geribert i subratllar la importància de la ciutat medieval d’Olèrdola.(àudio)

El còmic ha estat un recurs molt utilitzat a les escoles del municipi i ha permès donar a conèixer fora d’Olèrdola un dels episodis més importants de la seva història .(àudio)

Arantxa Torres avançava que ja s’està preparant amb el mateix Oriol Garcia Quera el tercer volum de la col.lecció de còmic històric que es dedica a Olèrdola.

Document Actions