Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon fill d’una parella que viu a Daltmar, primer olerdolenc nascut aquest 2022

Bru Soler Guimerà va néixer el 8 de gener
El petit Bru amb la seva mare, el seu pare i el seu germà gran
El petit Bru amb la seva mare, el seu pare i el seu germà gran

dimarts 18 gener 2022

El primer nadó nascut aquest 2022 empadronat a Olèrdola es diu Bru Soler Guimerà. Va néixer a Barcelona, a les 13:50h del 8 de gener, i és el segon fill d’una jove parella que viu a Daltmar. La mare, Isabel Guimerà, té 34 anys i és operària a l’atur. El pare, Domènec Soler, té 33 anys i és autònom del sector audiovisual. En néixer el Bru va pesar 3’340kg i va fer 49 centímetres.  Isabel Guimerà explica que s’esperaven que el nen naixés a finals de l’any 2021.(àudio)

Isabel Guimerà i Domènec Soler viuen a Daltmar des de fa gairebé 5 anys. Ella és de la Múnia i ell d’Avinyonet. Durant 10 anys van viure a la Múnia, en una casa adossada. Però van decidir buscar un lloc tranquil en contacte directe amb la natura i es van instal·lar a Daltmar. La Isabel explica que “no ho canviaria per res del món”.(àudio)

El Bru té un germà gran de 3 anys, el Domènec. Quan es van quedar “embarassats” del seu segon fill, la parella va valorar l’actual context sanitari però va tenir molt clar que els hi feia molta il·lusió tenir un segon fill.(àudio)

Escolta l’entrevista a Isabel Guimerà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions