Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El seguiment continuat fet per l'Ajuntament ha permès millorar els acabats de la reurbanització de la rambla Pau Casals de Moja

Jordi Álvarez lamentava que s’han trobat el circuit de running a la Muntanyeta “abandonat” i amb vegetació morta, després d’ invertir-se 290.000€ en el passat mandat

divendres 22 setembre 2023

L’acció de seguiment constant de les obres que estan en marxa al municipi permet garantir que els treballs es fan correctament. Des d’aquest convenciment el regidor de via pública, urbanisme i paisatge urbà de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Álvarez, realitza personalment i amb els tècnics municipals aquesta feina de seguiment per a vetllar que l’execució dels treballs a la via pública encarregats per l’Ajuntament es realitzin el màxim de bé possible. I això està tenint  resultats en l’execució de les obres de reurbanització de la rambla Pau Casals de Moja, tal i com destacava el mateix Álvarez en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. I és que, segons subratlla Álvarez, aquest seguiment permanent de les obres ha permès garantir que l’empresa adjudicatària realitzés amb cura els acabats a la rambla Pau Casals. (àudio)

Després del reasfaltat fet aquesta setmana en els trams dels carrers Llarg i Sant Ferran vinculats al projecte, per completar les obres resta la instal·lació del mobiliari urbà, la il·luminació i l’arbrat.

Álvarez també confirmava que a mitjans del mes d’octubre es preveu que s’iniciï la instal·lació de lluminàries led als camps de futbol i als polígons. En jardineria anunciava que es treballaria amb l’empresa encarregada per a millorar els entorns naturals i jardins del municipi, amb la plantació d’arbrat seguint criteris de sostenibilitat.(àudio)

Jordi Álvarez també lamentava que s’han tronat l’espai del circuit de running a la Muntanyeta “abandonat” i amb la vegetació morta, després de que en aquet projecte s’haguessin invertit en l’anterior mandat 290.000 €.(àudio)

Álvarez, regidor d’entitats, també assenyalava que s’està treballant per a fer possible l’objectiu.

Document Actions