Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les jornades de portes obertes fan preveure una bona preinscripció a les escoles bressol d'Olèrdola

Elevada participació per conèixer les escoles bressol d’Olèrdola, especialment divendres a l’escola Gotims

dilluns 24 abril 2017

L’elevat seguiment registrat en  les jornades de portes obertes convocades a les escoles bressol d’Olèrdola fa preveure que es poden assolir els objectius de la preinscripció al municipi. Dijous a la tarda, la jornada es va celebrar a les instal·lacions que ocupa l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta a l’escola Rossend Montané. L’afluència de famílies no va ser nombrosa durant la jornada, però sí que es van registrar forces casos de persones que comunicaven dies abans que no podrien assistir a les portes obertes però estaven interessades en poder portar el seus infants a la llar. Divendres, a l’escola bressol Gotims de Moja, l’afluència va ser nombrosa. La regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, assenyalava que estaven gratament sorpreses. (àudio)JornadaPortesObertes2.JPG

La favorable resposta obtinguda aquests dies referma les optimistes previsions per a la preinscripció. Es confia que a Sant Pere Molanta es cobriran les 6 places que s’oferten en l’aula mixta,  fins a completar un grup de 12-13 infants. A l’escola bressol Gotims de Moja, tot apunta que el grup de P2 estarà ple i el d’1 a 2 anys comptarà amb una desena d’infants. També hi ha famílies interessades per l’aula de nadons. En cas de no reunir-se el mínim de 5 inscrits pel setembre, la regidora Eva Ruiz anunciava que es tornaria a obrir preinscripcions amb el curs ja començat, amb la idea que l’aula pugui obrir durant el gener,  tal i com ha passat aquest curs.(àudio)

Entre les persones que seguien la jornada a Moja hi havia Laia Valls, representant de les famílies  al Consell Escolar de l’escola Bressol Gotims. De manera molt vehement, expressava que tenir una escola bressol ben activa a Moja “és vida al poble”.(àudio)

Bona part de les famílies que responien a la crida per conèixer les escoles bressol eren del municipi ,però també hi havia veïns de localitats properes. Era el cas de l’Arés,veïna de Vilafranca i mare d’una nena. Està interessada en portar a la seva filla a l’escola bressol de Moja perquè “li han parlat molt bé” de la llar i per les activitats que es fan. (àudio)

La directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo,  valorava de forma molt satisfactòria el funcionament de la jornada de portes obertes i resumia que les famílies s’interessaven per horaris, serveis i instal·lacions.(àudio)

Els horaris i preus pel proper curs no registren novetats. Amb tot, es preguntarà a les famílies si estarien interessades en fer ús del servei d’acollida, que suposaria ampliar mitja hora l’horari d’entrada a les llars i endarrerir mitja hora la possibilitat de sortida.

Les inscripcions a les escoles bressol es poden fer del 3 al 12 de maig. La documentació es pot lliurar a l’escola bressol Gotims, en horari de do s quarts de 9 a les 10 del matí;  i a l’escola bressol El Pàmpol , de dos quarts de 3 a les 4 de la tarda. Els formularis que s’han de lliurar per a la inscripció es poden trobar a la web municipal olerdola.cat.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola durant la jornada de portes obertes, clicant aquí

Document Actions