Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Ocupació ja no atén presencialment a Olèrdola i es continua oferint al CCAP

Ajuntament i Consell Comarcal treballen conjuntament per ajudar als 288 aturats registrats al municipi
El novembre es convocava a Moja un taller de foment de l'emprenedoria
El novembre es convocava a Moja un taller de foment de l'emprenedoria

dijous 21 febrer 2013

Fins el mes de  desembre, un tècnic d’ocupació i desenvolupament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es desplaçava un matí a la setmana a Olèrdola per atendre presencialment les visites concertades amb veïns del municipi que buscaven feina o requerien assessorament per a tirar endavant la seva idea de negoci. Aquesta atenció presencial ja s’ha deixat de fer a Olèrdola aquest 2013. Però el Servei d’Ocupació es continua oferint als veïns del municipi a través del Consell Comarcal.

La regidora de promoció econòmica, Arantxa Torres, confirmava que ja no es compta amb aquesta presència periòdica d’un tècnic d’ocupació, per bé que el servei es manté pels veïns a través del treball conjunt que es fa entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal. (àudio)

Arantxa Torres destaca que l’ús d’aquest Servei d’Ocupació és útil perquè les empreses que tenen necessitats de cobrir llocs de treball s’adrecen a l’Ajuntament o al Consell Comarcal. Torres també recorda que des del servei es gestionen accions formatives de suport als autònoms o s’informa de gestions que cal realitzar davant del SOC. (àudio)

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal treballa en col·laboració amb els municipis i els agents territorials de la comarca a partir de la cooperació i la col·laboració mútua. Un dels seus eixos principals és iniciar actuacions que responguin a les necessitats i expectatives de les persones i de les empreses i aconseguir el màxim nivell d'ocupació possible.

El mes de gener es tancava al municipi amb 288 persones aturades, una xifra que representa prop del 14% de la població activa. La dada d’atur registrat al municipi se situa gairebé tres punts per sota de la mitjana de la comarca, que s’enfilava en tancar el més de gener al 16’9 %.

Document Actions