Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Orientació Laboral d’Olèrdola restarà obert aquest dimecres, 17 de juny

La sessió s’avança una setmana perquè dimecres que ve coincideix amb la festivitat de Sant Joan

dimarts 16 juny 2015

El Servei Local d'Ocupació d'Olèrdola segueix actiu aquestes setmanes. L’atenció presencial que ofereix al municipi una orientadora laboral continua cada quinze dies. La darrera vegada va ser dimecres passat i tocaria el dimecres de la setmana que ve.  Però donat que el dimecres que ve, 24 de juny, és festiu en motiu de Sant Joan, el servei s’avança i s’oferirà aquest mateix dimecres, 17 de juny.

Les visites concertades s’atenen al Centre Cívic La Xarxa de Moja, amb el propòsit d’oferir de manera personalitzada orientació laboral i posar recursos per a accedir a formació per a les persones que busquen feina.

El Servei Local d’Ocupació també ha posat en funcionament el “Club de la feina”. Està obert els dimecres en què està operatiu presencialment el Servei Local d’Ocupació, en aquest cas l’horari és de 10 a 12 del migdia.A través d’aquest “Club de la feina”, es posa a l’abast dels usuaris una sala amb un ordinador per poder cercar ofertes de feina, amb el suport de la tècnica d'orientació laboral. També es pot portar el portàtil i accedir a la xarxa wifi habilitada, de manera gratuïta durant una hora.

Les sessions individuals del servei d’orientació laboral tenen lloc al despatx municipal de la 1a planta del Centre Cívic La Xarxa. El Club de la feina té la seva seu en la Sala Polivalent de la planta baixa del mateix Centre Cívic.

L’ús del servei d’orientació laboral és gratuït. Per més informació es pot trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02. O bé al Servei d’Empresa i Ocupació  del Consell Comarcal, al telèfon(93) 890.00.00 – extensió 151
A/e: cjulia@ccapenedes.cat

 

Document Actions