Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Biblioteca Oberta celebra el Nadal aquest dijous a Moja i dilluns a Sant Pere Molanta

La coral de Sant Pere Molanta actuarà els dos dies. A Moja es farà també un taller i a Sant Pere es cagarà el tió

dimecres 13 desembre 2017

El Servei de Biblioteca Oberta que ofereix l'Ajuntament d'Olèrdola a les biblioteques de les escoles del municpi ha programat activitats per a celebrar el Nadal. La primera es farà aquest dijous, 14 de desembre, a la biblioteca de l'escola Circell de Moja. En un acte organitzat conjuntament amb el Bibliobús, a partir de les 5 de la tarda es podrà gaudir d'una audició a càrrec de la coral del Casal de la gent gran de Sant Pere Molanta. Tot seguit es podrà participar en un taller per a elaborar decoracions nadalenques. No es descarta que la jornada acabi amb alguna dolça sorpresa adreçada als més petits.

A la biblioteca de l'escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, la celebració de Nadal que organitza el Servei de Biblioteca Oberta s'ha programat dilluns de la setmana que ve, 18 de desembre, a les 16:30h. La coral de Sant Pere Molanta cantarà nadales i després els més petits podran fer cagar el tió, amb un detall per a cada infant. Verònica Torrents, bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta d'Olèrdola, destacava de manera molt satisfactòria que en el cas de Moja l'activitat és organitzada conjuntament amb el Bibliobús.(àudio)

La celebarció de Nadal a les biblioteques va ser molt seguida l'any passat i això ha animat a mantenir la proposta.(àudio)

Des de mitjans de novembre,  la parada del biblobús a Moja s'ha traslladat davant de l'escola Circell.  Des del Servei de Biblioteca es considera que és positiu per les dues parts aquesta proximitat, fomentant-se la col.laboració entre dos serveis que comparteixen el propòsit de fomentar la lectura. (àudio)

Després de realitzar-se el mes de novembre un taller de fotografia, les celebracions de Nadal donen continuïtat a la programació d'activitats de dinamització que des del Servei de Biblioteca Oberta es volen oferir amb periodicitat mensual durant el curs escolar.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí. (àudio)

Document Actions