Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de biblioteca oberta d’Olèrdola celebra la setmana que ve la Castanyada

Dilluns a Sant Pere i dimarts a Moja s’explicarà un conte i es proposarà una activitat relacionada amb aquesta tradició

dijous 22 octubre 2015

El servei de biblioteca oberta d’Olèrdola vol aprofitar el calendari de tradicions i de  festes populars  per a programar activitats de dinamització que promocionin l’ús del servei. Així, per la setmana que ve se celebrarà la Castanyada, tant a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta com a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. Verònica Torrents, bibliotecària del servei, avançava que explicarà un conte de la Castanyada i que proposarà als assistents fer una activitat vinculada amb aquesta tradició.(àudio)

A Sant Pere Molanta la celebració començarà a un quart de 5 de la tarda del dilluns, mentre que el dimarts a Moja l’hora d’inici de l’activitat s’ha programat a tres quarts de 5. Aquesta és la primera activitat de dinamització del curs i ha de permetre poder obtenir informació per ajustar l’oferta de properes activitats al tipus de públic assistent.(àudio)

Des de que es va tornar a posar en marxa la primera setmana d’octubre, ja s’ha pogut detectar que a Sant Pere Molanta el dia de major ús és els dilluns i a Moja els dimarts.(àudio)

Recordem que el servei de biblioteca oberta està en funcionament les tardes de dilluns i de divendres, a la biblioteca de l’escola Rossend Montané, en horari de les 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A Moja obre els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions