Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola convoca el 1r concurs Literari de Sant Jordi

S’han establert dues categories: infantil, fins els 14 anys; i adults, a partir dels 15 anys

dimecres 09 març 2016

Tothom qui ho desitgi, sense límit d’edat, pot participar en el 1r concurs literari de Sant Jordi que convoca el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola. En el certamen s’han establert dues categories: la infantil, dels 0 als 14 anys; i la d’adults, a partir dels 15 anys. D’aquesta manera es busca fer participar a tothom d’aquesta iniciativa, tal i com ens explicava la bibliotecària del Servei de Biblioteca Oberta, Verònica Torrents. (àudio)

El termini de presentació finalitza el proper 22 d’abril. Les obres hauran de ser originals i inèdites. El gènere literari i el tema són lliures, podent-se presentar una narració, una poesia  o un còmic. L’extensió màxima serà d’una pàgina mida din A4. Tots els treballs s’hauran de presentar en un sobre tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor, especificant la categoria en la que es participa. I en un sobre petit i tancat, les dades personals de l’autor, amb el nom, l’adreça i el telèfon. Les obres es poden lliurar a les biblioteques de les escoles Circell i Rossend Montané, en els seus horaris. A Moja, els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda; mentre que a Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres, de les 4 a dos quarts de 6 de la tarda.

Un dels propòsits és el de donar a conèixer el servei a tothom ,per això s’ha inclòs una categoria d’adults que està oberta a tothom.(àudio)

En les bases de manera explícita s’assenyala que, qui ho desitgi, pot participar en aquest concurs literari aportant un còmic de la seva creació.(àudio)

El lliurament dels premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el 26 d’abril, a les 6 de la tarda. Fora de l’horari del servei de Biblioteca Oberta, els treballs també es poden presentar a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions