Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de Biblioteca Oberta organitza un taller de manualitats amb elements de la tardor

El taller es fa a l’escola Rossend Montané aquest divendres i el proper dimecres 2 de novembre a l’escola de Moja

dijous 20 octubre 2016

Amb la voluntat de dinamitzar el servei de Biblioteca Oberta que s’ofereix a les biblioteques de les escoles del municipi, de manera periòdica s’organitzaran activitats de lleure i de caràcter cultural obertes a tothom. La primera d’aquest curs està ambientada en la castanyada i la tardor. Serà un taller de manualitats que conduirà Anna Rovirosa i que proposarà la reutilització d’elements distintius de la tardor. El taller s’ha programat aquest mateix divendres, a un quart de 5 de la tarda, a la biblioteca  de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta; mentre que a la biblioteca de l’escola Circell de Moja l’activitat es preveu fer el proper dimecres 2 de novembre a tres quarts de 5 de la tarda. Verònica Torrents, bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta, apuntava que l’activtat està pensada perquè motivi a tothom. (àudio)

La voluntat és que durant el curs el servei pugui acollir propostes de diferents formats, des de presentacions a xerrades i tallers. El propòsit és que l’equipament, fora de l’horari lectiu i dins de l’obertura del servei de biblioteca oberta, sigui molt més que un espai on els infants van a  fer deures.(àudio)

El servei de Biblioteca Oberta es va reiniciar la primera setmana d’aquest mes d’octubre. En aquest temps les biblioteques estan sent força utilitzades, especialment per part d’alumnes i dels seus familiars.(àudio)

El servei de Biblioteca Oberta està en funcionament a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta en horari de 4 a dos quarts de 6, els dilluns  i els divendres. A l’escola de Moja, resta obert els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions