Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de llar d’infants es mantindrà a Sant Pere Molanta i s’oferirà a l’escola Rossend Montané

La resolució arriba després de les converses mantingudes entre l’escola, l’Ajuntament i les famílies

dimecres 06 agost 2014

Sant Pere Molanta continuarà disposant de servei municipal d’escola bressol el curs que ve, però en una ubicació diferent. De l’edifici de l’escola bressol “El Pàmpol”, passarà a prestar-se a l’escola Rossend Montané. Aquesta és la resolució que ha pres  l’Ajuntament d’Olèrdola després de comptar amb l’autorització del Departament d’Ensenyament, l’acord de la direcció de l’escola i l’acceptació de les famílies, tal i com resumia el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià.(àudio)

Recordem que l’Ajuntament d’Olèrdola ha decidit reorganitzar el servei de llars d’infants després de constatar-se una baixada d’inscripcions. La davallada de la demanda, amb una única nova preinscripció  a Sant Pere Molanta, feia inviable oferir el servei pel curs que ve des de l’edifici de l’escola “El Pàmpol”. Aquestes darreres setmanes, l’Ajuntament i les famílies han tractat diverses alternatives per a fer front a la situació i s’ha considerat que la més raonable per a garantir la continuïtat del servei a Sant Pere Molanta era la d’aquest canvi temporal d’ubicació.

Es preveu que el curs que ve comencin a l’escola Rossend Montané 8 infants de 0 a 3 anys. (àudio)

En una visita recent, les mateixes famílies van poder comprovar com els espais que utilitzaran els seus fills, en l’ala d’educació infantil del CEIP Rossend Montané, estan adaptats i reuneixen les condicions idònies per a mantenir la qualitat pedagògica que caracteritza el servei d’escoles bressol a Olèrdola. Serramià destaca que el servei “continuarà igual, amb la mateixa línea de treball i planificació, només amb l’únic canvi de variar l’espai físic”.(àudio)

L’Ajuntament ha reiterat que en la propera preinscripció escolar, la que regularà l’accés a places pel curs 2015-16, s’oferiren totes les places que té autoritzades l’escola bressol El Pàmpol.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions