Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de menjador de l’escola Circell incorpora més productes ecològics sense apujar preus

La millora del servei s’ha decidit en una reunió oberta a les famílies i ja s’ha posat en marxa aquest mes de novembre

dilluns 16 novembre 2015

Des d’aquest mes de novembre, els menús que se serveixen al menjador de l’escola Circell de Moja són més ecològics. I la millora introduïda no ha comportat incrementar el peu del servei. Així ho destaca la presidenta de l’AMPA de l’escola, Eva Torralba, que explicava que la decisió s’havia pres en una reunió oberta a les famílies i amb votació vinculant. (àudio)

L’empresa que gestiona el servei compta amb experiència a l’hora d’elaborar menús ecològics en altres localitats. Per a facilitar la deliberació de les famílies es van elaborar tres propostes. Una consistia en mantenir l’actual model d’oferir un ingredient ecològic al mes, però reduint lleugerament el preu. L’altra opció suposava àpats ecològics diaris, però això feia que el preu pugés. La solució que van triar les famílies va ser la d’ampliar substancialment la presència de productes ecològics als menús, però mantenint preus. Així, ja des d’aquest mes de novembre, hi ha dos dies a la setmana que es tenen productes ecològics enlloc de l’únic cop al mes que hi havia fins ara.(àudio)

Un dels criteris que van valorar les famílies per a optar per l’opció escollida, gairebé per unanimitat, va ser que el preu no s’incrementava.(àudio)

La Junta de l’AMPA està rebent comentaris favorables per la decisió presa i, especialment, pel procès seguit a l’hora de prendre la decisió i canalitzar una petició que tenia el seu origen en una sol.licitud de quatre famílies usuàries del servei.

 

 

 

 

Document Actions