Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Jove de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza l’escape room de carrer “El Marxant d’art” a Sant Pere Molanta

Amb inici a les 18.00h del dissabte 10 de juny, des de la pista de l’escola Rossend Montané

divendres 02 juny 2023

 

El Servei Jove de l’Ajuntament  d’Olèrdola organitza, per dissabte 10 de juny, l’“escape room” de carrer “El Marxant d’art” a Sant Pere Molanta.  L’activitat s’iniciarà a les 6 de la tarda, des de la pista de l’escola Rossend Montané. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar per equips a través del codi QR present en el cartell que anuncia l’activitat.

Aquesta escap room de carrer és una proposta recomanada a partir de 12 anys. Poden participar criatures més petites (+9 anys) però necessitaran el suport de persones adultes. El nivell pot ser massa alt pels menors de 9 anys però poden participar, com a acompanyants, de la cerca d’elements pels carrers.
L’activitat està pensada per a fer en grups de 2 a 4 persones. Si són més es recomana fer dos grups.
La durada aproximada de l’activitat des de l’hora d’inici és d’1 h a 2 h aproximadament, depenent de l’experiència/habilitat dels/les participants.
Es requereix la utilització de telèfon mòbil amb connexió a la xarxa i bateria carregada. És molt recomanable portar llibreta i bolígraf; i és una  activitat apta per persones amb mobilitat reduïda.

Per als menors no acompanyats farà falta una autorització i acceptar les dades que es demanen en el formulari d’inscripció

Document Actions