Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local d’Ocupació a Olèrdola facilita assessorament per cercar feina o millorar-la

El Servei també assessora persones emprenedores i empreses sobre ajuts, serveis o línies de finançament

dijous 21 maig 2020

 

El Servei Local d’Ocupació a Olèrdola continua oferint serveis d’informació i assessorament per ajudar a trobar feina o millorar-la als veïns i veïnes del municipi que ho requereixin. Des del Servei es canalitza la gestió d’inscripcions a la Xarxa Xaloc, Xarxa Local d’Ocupació que depèn de la Diputació de Barcelona. També s’ofereix informació sobre formació reglada i ocupacional. Els interessats poden ampliar informació i posar-se en contacte amb el Servei a través  del correu electrònic cjulia@ccapenedes.cat o bé al telèfon 93 890 35 02.

Des del Servei Local d’Ocupació a Olèrdola també s’informa a persones emprenedores i a empreses de les mesures aprovades per les diferents administracions per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, ja siguin ajuts i prestacions, línies de finançament, ajornaments i moratòries o la possibilitat d’utilitzar un cercador d’ajuts i serveis.

Des del Servei també es detalla les possibilitats que tenen al seu abast empreses i emprenedors dins del Programa “Accelera el Creixement” de la Diputació de Barcelona.

Document Actions