Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local d’Ocupació convoca una xerrada sobre emprenedoria el dimecres 22 de juliol

La xerrada s’ha convocat de 9:30 a les 11:00 del matí, al Centre Cívic La Xarxa de Moja

dilluns 13 juliol 2015

Si esteu valorant tirar endavant una idea  de negoci o voleu conèixer què suposa ser autònom, dimecres de la setmana que ve, 22 de juliol, teniu l’oportunitat de rebre informació detallada i de forma àgil gràcies a una xerrada programada a Moja dedicada a l’emprenedoria. La xerrada la convoca el Servei Local d’Ocupació i es farà al Centre Cívic La Xarxa, en horari de 9:30 a 11:00 del matí. La sessió serà conduïda per Margarita Pauné, responsable del servei de creació d’empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Carlota Julià, la tècnica d’Empresa i Ocupació responsable del Servei Local d’Ocupació d’Olèrdola, explicava que la xerrada vol ser un primer contacte per a despertar l’interès emprenedor. S’inclourà la projecció d’un vídeo sobre enoturisme, es tractarà la motivació com a factor clau per a concretar una idea de negoci i s’exposaran ajudes i finançament necessari. (àudio)

La xerrada és una excel·lent oportunitat per a entrar en contacte amb el servei de creació d’empreses.(àudio)

En funció de l’assistència, es planteja incloure en la xerrada una experiència real i recent de creació d’empresa.(àudio)

La xerrada de dimecres coincideix amb el darrer dia que resta obert presencialment el Servei Local d’Ocupació  aquest mes de juliol. Les sessions quinzenals s’aturen durant el mes d'agost i després es torna a obrir el setembre,els dimecres dies 16 i  30.

Document Actions