Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local d’Ocupació d’Olèrdola reprèn l’atenció presencial a partir del dimecres 3 de juny

L’atenció presencial es programa durant els dimecres al matí, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, i cal concertar cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament
Carlota Julià, tècnica d’empresa i ocupació que atén el Servei Local d’Ocupació a Olèrdola
Carlota Julià, tècnica d’empresa i ocupació que atén el Servei Local d’Ocupació a Olèrdola

dimecres 27 maig 2020

 

A partir de la setmana que ve es reprèn el servei d’atenció presencial personalitzada del Servei Local d’Ocupació d’Olèrdola. L’atenció caldrà concertar-la amb cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02, o bé posant-se en contacte amb el Servei a través del correu electrònic cjulia@ccapenedes.cat. El servei d’atenció presencial s’oferirà al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els dimecres al matí, a partir de dimecres de les setmana que ve, 3 de juny.

Carlota Julià, tècnica referent d’ocupació juvenil a la comarca i responsable del Servei d’Ocupació a Olèrdola, explicava que abans de l’atenció presencial des del Servei es contacta amb la persona sol·licitant per així agilitzar de manera telemàtica l’obtenció d’informacions i tramitacions abans de la visita. Julià indica que les hores d’atenció presencial s’assignaran prioritzat els casos més urgents.(àudio)

El Servei Local d’Ocupació a Olèrdola ofereix serveis d’informació i assessorament per ajudar a trobar feina o millorar-la als veïns i veïnes del municipi que ho requereixin. Des del Servei es canalitza la gestió d’inscripcions a la Xarxa Xaloc, Xarxa Local d’Ocupació que depèn de la Diputació de Barcelona. També s’ofereix informació sobre formació reglada i ocupacional.

Carlota Julià recomana a les persones sense feina  que “no ho deixin per l’últim moment” i ja es preparin per a poder tenir opcions en cas que es reactivin les ofertes laborals.(àudio)

Des de la declaració de l’estat d’alarma, el Servei d’Ocupació ha contactant amb 190 persones que han utilitzat en algun moment el servei. Entre aquest col·lectiu, es manté el seguiment a 78 persones. Carlota Julià feia notar que la informació sobre les mesures per a fer front a l’impacte econòmic del coronavirus en alguns moments ha estat “dispersa i de vegades contradictòria”. Durant els primers dies hi havia molta incertesa però ara es detecta més ganes i un millor ànim.(àudio)

Des del Servei Local d’Ocupació a Olèrdola també s’informa a persones emprenedores i a empreses de les mesures aprovades per les diferents administracions per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, ja siguin ajuts i prestacions, línies de finançament, ajornaments i moratòries o la possibilitat d’utilitzar un cercador d’ajuts i serveis.

Des del Servei també es detalla les possibilitats que tenen al seu abast empreses i emprenedors dins del Programa “Accelera el Creixement” de la Diputació de Barcelona.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions