Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local d'Ocupació obre el “Club de la feina” per cercar ofertes laborals i formatives

Les sessions són al matí cada 2 dimecres, les properes els dies 13 i 27 de maig

dimarts 05 maig 2015

El Servei Local d'Ocupació d'Olèrdola està reactivat des del mes de gener, amb la voluntat de posar a la disposició del veïns un servei de proximitat d'orientació laboral i formació per a les persones que busquen feina. De manera presencial, una orientadora laboral atén personalment a veïns que han concertat visita. Les trobades es fan al Centre Cívic La Xarxa de Moja, cada 2 dimecres, en horari de 9 del matí a dues de la tarda. Des d’aquest mes d’abril, el Servei Local d’Ocupació ha posat en funcionament el “Club de la feina”. Està obert els dimecres en què està operatiu presencialment el Servei Local d’Ocupació, en aquest cas l’horari és de 10 a 12 del migdia.A través d’aquest “Club de la feina”, es posa a l’abast dels usuaris una sala amb un ordinador per poder cercar ofertes de feina, amb el suport de la tècnica d'orientació laboral. També es pot portar el portàtil i accedir a la xarxa wifi habilitada, de manera gratuïta durant una hora.

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, explicava que “faltava un punt de reunió i suport obert a tothom perquè hi hagués aquest seguiment més proper”.(àudio)

Les sessions individuals del servei d’orientació laboral tenen lloc al despatx municipal de la 1a planta del Centre Cívic La Xarxa. El Club de la feina té la seva seu en la Sala Polivalent de la planta baixa del mateix Centre Cívic. Les properes sessions s’han programat els dimecres 13 i 27 de maig. En els dos casos, caldrà demanar cita prèvia.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es valora que la reactivació del Servei Local d’Ocupació està tenint una bona acollida, però cal encara una “petita empenta” perquè arribi a tothom i es coneguin les seves avantatges.(àudio)

L’ús del servei d’orientació laboral és gratuït. Per més informació es pot trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02. O bé al Servei d’Empresa i Ocupació  del Consell Comarcal, al telèfon(93) 890.00.00 – extensió 151
A/e: cjulia@ccapenedes.cat

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions