Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar al carrer de la Revetlla de Sant Joan a Moja va reunir a prop de 300 inscrits

Des de l’Ateneu Mogenc es destaca que “hem anat augmentant de 100 en 100 les inscripcions, any rere any”

divendres 28 juny 2019

 

L’absència d’incidents rellevants i la gran participació veïnal en les revetlles populars van marcar diumenge passat a la nit la celebració a Olèrdola de Sant Joan. Els guàrdies municipals han destacat que els bombers van rebre un avís des de Daltmar, però després de desplaçar-s’hi van comprovar que no era necessària la seva actuació. Des del CiE Olèrdola també han donat a conèixer que durant la nit es van produir alguns desperfectes en els lavabos de les instal·lacions de la piscina.

En l’àmbit lúdic, es convocaven revetlles a Sant Miquel, Sant Pere Molanta, Daltmar i Moja. Pel volum de participació, cal destacar la de Moja, que va reunir a prop de 300 persones en el sopar organitzat a la Plana per l’Ateneu Mogenc. En tres anys que fa que se celebra el sopar, des de l’entitat han destacat que “hem anat augmentant de 100 en 100 les inscripcions, any rere any” .

Abans de l’inici del sopar, un grup de nens i nenes va transportar caminant des del cementiri  fins a la zona de la Plana la Flama del Canigó. Rebuda la Flama, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, va donar lectura al manifest d’Omnium, elaborat per Carme Forcadell.

Document Actions