Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar de la Festa del Most de Moja reunirà a un centenar de persones aquest dissabte

Aquest divendres a les 20:00h, es presentaran al Local Nou els llibres dedicats a la nissaga dels Rovirosa

divendres 26 octubre 2018

A un ritme lent però sostingut, el sopar i ball del Most de Moja va recuperant la convocatòria que havia tingut històricament, després d’anys d’anar perdent implantació fins a ser un acte en perill de desaparèixer. L’actual Comissió de Festes del poble l’ha volgut reactivar i aquest dissabte seran un centenar els veïns que compartiran el sopar al Local Nou, a partir de les 10 de la nit. David Sellés, membre de la comissió de festes, reconeixia que encara s’està lluny dels nivells d’assistència registrats antigament.(àudio)

Per a inscriure’s al sopar es van fixar dues dates, la darrera el dilluns. Això impedeix que , llevat d’algun cas aïllat, la participació al sopar es pugui incrementar en aquests dies previs.(àudio)

A continuació del sopar, sense deixar el Local Nou, es podrà ballar amb el grup Voralmar a partir de la mitjanit. Per diumenge, l’activitat programada dins la Festa del Most de Moja s’inicia a les 11 del matí amb una cercavila que finalitzarà al Celler Cooperatiu. Allà s’ha programat un concurs de dibuix infantil i es podran fer passejades en carro , per acabar amb un vermut popular.

Dins dels actes de la Festa del Most, aquest divendres l’Ateneu Mogenc organitza a les 20:00h, al Local Nou, la presentació dels llibres "La nissaga dels Rovirosa. Un viatge pel Penedès. 1461-2011" i "Jaume Rovirosa Castellet, l'hereu. Rocacrespa 1640-Constantí 1704" a càrrec de Núria Raspall Rovirosa. Durant l'acte es comentarà l'arbre dels Rovirosa de Sant Miquel d'Olèrdola, Sant Pere Molanta, Moja i Vilafranca.

I un dels plats forts de la Festa del Most serà el concert que oferiran dissabte a l’església, a les 19:00h, les corals del Centre Excursionista del Penedès i la coral Capella de Santa Maria de Puigcerdà.

Escolta l'entrevista a David Sellés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions