Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar de regidors i d’exregidors d’Olèrdola ha donat el tret de sortida a la Trobada

L’acte vol ser també un reconeixement per a persones que han treballat pel municipi des de l’Ajuntament

diumenge 19 maig 2013

L’assistència d’un dels cinc membres de l’actual grup de CiU de l’Ajuntament d’Olèrdola ha estat una de les notes destacades de la 21a edició del sopar de regidors i d’exregidors de l’Ajuntament d’Olèrdola. El sopar ha marcat el tret de sortida del programa de la Trobada d’Olèrdola i s’ha celebrat divendres a la nit al restaurant La Posada de Sant Pere Molanta, amb la presència de 42 persones. El regidor de l’actual equip de CiU que ha participat de l’acte ha estat Josep Maria Sánchez, trencant així les continuades absències de membres del seu grup en aquest acte durant els dos darrers mandats municipals. Es dóna el cas que també va assistir en aquest sopar l’exregidor Xavi Pellisa, portaveu de CiU durant els dos anys anteriors a les eleccions del 2011.

L’alcalde, Josep Tort, indicava que l’acte volia ser un punt de reunió i de reconeixement a totes les persones que han treballat pel municipi des de l’Ajuntament, per sobre de diferències d’opcions polítiques.(àudio)

Josep Maria Sánchez també considerava que actes com el sopar permetien estar units i crear germanor, malgrat existeixin diferències sobre com treballar a l’Ajuntament.(àudio)

Els sis regidors de l’actual equip de govern d’ApO-PM van assistir. Entre els exregidors presents, la majoria són persones que repeteixen la seva assistència cada any al sopar. Era el cas de Martí Vinyes, que va ser regidor del 79 al 83. Ens explicava que existien moltes diferències entre la seva època de regidor i l’actual. També valorava que el primer consistori escollit després de la dictadura “s’ho va agafar amb molta il.lusió”.(àudio)

Un altre dels fixes al sopar és l’exregidor Jesús Sánchez, que va deixar de ser regidor ara fa 13 anys. Va al sopar perquè li agrada retrobar amics i recordar anècdotes. El seu és un cas curiós perquè era veí de Moja quan va ser regidor i ara és veí de Sant Pere Molanta, arribant a ser president del seu Casal d’Avis. Diu que li agrada Sant Pere Molanta per la seva tranquil·litat i sobre la feina de l’Ajuntament valora que ha canviat molt i recomanava que seria convenient que s'estigués a l'Ajuntament un màxim de 8 anys.(àudio)

Des de la seva instauració ara fa 21 anys, el sopar connecta amb el propòsit de la Trobada d’afavorir la germanor del municipi.

Escolta les entrevites a Josep Tort, Josep Maria Sánchez, Martí Vinyes i Jesús Sánchez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions