Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar de regidors i ex-regidors obria divendres la 35a Trobada d’Olèrdola

Prop d’una cinquantena de persones compartien aquest àpat, al Local Nou de Moja

dilluns 01 juny 2015

Una cinquantena de persones assistien divendres, al Local Nou de Moja, al sopar de regidors i ex-regidors de l’Ajuntament d’Olèrdola. L’acte  obria la 35a Trobada d’Olèrdola i se celebrava per 22a ocasió, amb l’ànim d’oferir un espai distès de relació i de retrobament entre les persones que han treballat o treballen pel municipi des de l’Ajuntament. L’esperit és el de posar en valor aquest treball compartit a favor d’Olèrdola, per sobre de les legítimes diferències de partit.

Entre els assistents es donen casos d’una gran fidelitat a l’acte, amb ex-regidors que no falten cap any. També es detecten presències intermitents i algunes absències perdurables. Aquest any, un cas curiós és el de Josep Sánchez, cap de llista de CiU en les eleccions municipals d’aquest 2015. El nou consistori encara no ha pres possessió i assistia al sopar com acompanyant de l’ex-regidora Àngels Vinyals. A partir de l’any que ve, si ho desitja, ja podrà assistir al sopar com a regidor de ple dret.(àudio)Soparregidors2.JPG

Per Sánchez, el sopar de regidors i ex-regidors és un acte que cal mantenir. Es tracta d’un espai que afavoreix la relació entre les persones, per sobre de les disputes partidàries.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola en funcions, Josep Tort, feia notar que s’havia detectat un lleuger increment d’assistència i també subratllava que l’acte estava pensat per a fer una trobada de gent que “ha estat o està al servei del municipi”.(àudio)

Josep Tort explicava que la seva intenció és la de seguir assistint a aquests sopars, ja com a exalcalde, els propers anys. També apuntava que, per afavorir una major participació, es podria debatre si es canvia el format de l’acte.(àudio)

El sopar de regidors i ex-regidors té lloc cada any en un espai diferent del municipi, de forma rotativa.

Escolta les entrevistes a Josep Sánchez i a Josep Tort, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions