Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar i el ball amb el conjunt Voralmar i la degustació de vins del Viver de Cellers, dues de les propostes destacades de la Festa del Most de Moja

Diumenge a les 11.30 es programa l’exhibició de Balls Populars i a les 12.00h un Vermut Electrònic

dijous 19 octubre 2023

 

Sota l'organització de la Comissió de Festes de Moja i amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest cap de setmana tindran lloc la majoria dels actes de la Festa del Most de Moja. Obre el foc una activitat promoguda pels Diables: el Correfoc. Començarà a les 21.00 amb sortida des de la rambla Catalunya i finalitzarà a la plaça de l’Església. Comptarà amb la participació dels Diables, Drac i Diables petits de Moja. També hi serà la colla de Diables de Sant Pere Molanta.

Dissabte a les 21.00h es convoca el sopar del Most al Local Nou. A continuació hi haurà ball, obert a tothom, amb el conjunt Voralmar. Un dels integrants de la Comissió de Festes de Moja, Eloi Farré, convidava a tothom a assistir-hi encara que no vagi al sopar.(àudio)

Diumenge a les 11.30 hi haurà exhibició dels Balls Populars, a la plaça de l’Església. Tot seguit se servirà un refrigeri popular. I als Tres Pins, el Grup de Joves organitza un Vermut Electrònic amb el dj Ayats, fins a les 15.00h.

Al Local Nou es programa, a partir de les 13.30h, una degustació a càrrec de diferents viticultors del Viver de Cellers del Penedès. L’acte inclourà la presentació d’aquest projecte que comporta compartir a Vilafranca un espai per elaborar vins. El preu és de 5€ i les places són limitades. Eloi Farré destacava que aquest és un acte vinculat al món del vi molt adient de programar per la Festa del Most. (àudio)

I el darrer dels actes d’aquesta Festa del Most 2023 de Moja es viurà el dissabte de la setmana que ve, 29 d’octubre, a les 18.00h, amb la narració per adults “ïtaca, contes i viatges” , a càrrec de Sherezade Bardagí. És un acte patrocinat pel Bibliobús i que es farà al Local Nou a través del sistema de taquilla inversa.

Després de la Festa del Most, la Comissió de Festes de Moja preveu organitzar abans d’acabar l’any dos espectacles de caràcter familiar, tal i com avançava Eloi Farré.(àudio)

Escolta l’entrevista a Eloi Farré, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

FestaMostMoja-programaOK.jpg

Document Actions