Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar popular i el tast de productes i vins locals, dues de les propostes destacades de la Festa Major Petita de Sant Pere Molanta

Les activitats les organitza el Grup de Joves i es realitzen des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre

dimarts 13 juny 2023

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta torna a posar de manifest el seu dinamisme i aquest cap de setmana assumeix l’organització dels actes de la Festa Major Petita de Sant Pere Molanta. Les propostes es desplegaran des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, incloent activitats de retrobament veïnal, per a infants i amb un protagonisme destacat per a la gastronomia.

Un dels integrants del Grup de Joves, Carles Solé, precisava que a Sant Pere Molanta s’ha anat adaptant l’antiga celebració que es feia en motiu de Sant Pere fins a organitzar una “Festa Major Petita” en dies propers a Sant Joan. (àudio)

La primera activitat del programa és el taller “cuina sense pares”, adreçat a joves a partir de 14 anys. Serà a les 17.00h, a la Sala. A continuació, a les 19.00h, es podrà jugar a futbol bombolla al camp municipal de futbol de Sant Pere Molanta. I a dos quarts de 10 de la nit es preveu l’inici del sopar popular, a la plaça Bosquina. Al preu de 15 € es pot triar entre tres menús, a càrrec de La Posada. Els tiquets es poden comprar fins aquest dimecres a Cal Ton, Fleca Fontanals, a la perruqueria i a La Posada.

Després del sopar, es podrà participar en un “quinto divertit”.

L’activitat de dissabte es programa a les 12.00h, a La Sala, amb un tast de productes i vins locals. Anirà a càrrec de Caram Caram i permetrà tastar fins a cinc vins elaborats a Sant Pere Molanta, tal i com apunta Carles Solé.(àudio)

I diumenge, inspirat en l’arrelat concurs de truites que s’organitza per la Festa Major, s’organitza a la Sala un concurs de coques. Per dos quarts de 8 del vespre, a la pista de l’escola, els més petits podran gaudir d’una gran varietat d’inflables.(àudio)

La Festa Major Petita de Sant Pere Molanta es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l’entrevista a Carles Solé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions