Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El taller d’iniciació a la fotografia organitzat per l’AFM compta amb 24 inscrits

Les sessions es realitzen els dimecres al vespre al Centre Cívic La Xarxa de Moja
L'AFM és un referent a la comarca pels amants de la fotografia
L'AFM és un referent a la comarca pels amants de la fotografia

dijous 24 gener 2013

 

L’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) ha esdevingut un dinàmic referent del món de la fotografia a la comarca. Una bona mostra d’això ho tenim en el taller d’iniciació a la fotografia que organitzen. Les sessions es realitzen cada dimecres, des del passat 9 de gener, al Centre Cívic La Xarxa de Moja amb una participació molt elevada. La xifra d’inscrits ha superat totes les previsions i són fins a 24 les persones que han aprofitat aquesta oportunitat per a ampliar els seus coneixements sobre com fer fotos.

El dinamitzador d’aquest taller, Lluís Montané, indica que l’èxit de convocatòria ha condicionat la mateixa realització de les sessions dels tallers. Així, algunes pràctiques no es poden fer en les sessions i cal que els assistents les facin a casa i les enviïn al dinamitzador del taller, que en fa el seguiment.(àudio)

Com ja és norma en l’entitat des de la seva fundació, aquests tallers d’iniciació resulten tota una oportunitat pels associats. Per només 5 euros, els socis de l’AFM poden participar en aquest taller. Pels no socis , el preu establert era de 40 euros. Els socis de l’entitat ja tenen adquirits els coneixements que aporta la realització del taller, per això aquests preus atractius tenen la intenció de captar nous socis.

Tal i com ens destaca Lluís Montané, l’Associació Fotogràfica de Moja és un punt de trobada que compagina l'activitat i les opinions d’amants de la fotografia amb nivells i sensibilitats diferents. (àudio)

Les sessions es fan al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en horari de 8 del vespre a 10 de la nit. Dues recomanacions inicials bàsiques que exposa Montané és la d’oblidar els automatismes i consultar el manual d’instruccions de la càmera. (àudio)

El temari inclou introducció a la fotografia com a captació d’imatge; controls bàsics de la càmera; selecció i utilització de l’òptica; el diafragma i la profunditat de camp; influències en la profunditat de camp; il·luminació; el retrat de persones i la composició. Cadascuna d’aquestes 8 sessions tenen un taller pràctic fixat o bé una sortida, fins arribar al 2 de març, la data fixada per a cloure el curs amb una sortida a la natura.

Escolta l'entrevista a Lluís Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions